Silkeborgs førende Sport og Outdoor hotel er vært for nyt mountainbikeevent

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=” ” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

 

Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter i Silkeborg er én ud af fem værter i Trail King, som er Danmarks nye mountainbikeudfordring. Hotellet skal servicere Trail King deltagerne, der ankommer udmattet og fyldt med oplevelser efter at have givet den gas på nogle af de bedste mountainbikespor i Jylland.

Det silkeborgensiske Sport og Outdoor hotel, Vejlsøhus, tilbyder som Trail King-sporvært, at Trail King-deltagerne kan komme forbi og spise en gratis frokost. Derudover kan de få fuld forplejning og overnatning til fordelagtige priser, når de er undervejs på deres Trail King udfordring. Sport og outdoor hotellet har desuden forberedt sig på Trail King ved at have indrettet cykelværelser, så selv ejeren af den dyreste cykel kan sove trygt. Tilbuddet til mountainbikerytterne kommer som del af det landsdækkende Trail King koncept, hvor deltagerne i løbet af 48 timer skal tilbagelægge 100 kilometer på seks udvalgte mountainbikespor. Trail King deltagerne bestemmer selv, hvornår de deltager og med hvem. Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter er medarrangør af Trail King og Thomas Simonsen, hotelchef på Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter ser frem til at byde deltagerne velkommen til en særlig oplevelse:

”Vi har de sidste halvandet år satset hårdt på at gøre Vejlsøhus til et af Danmarks førende sport og outdoor hoteller og den satsning cementerer vi nu ved at være en del af Trail King konceptet. Vi kan tilbyde Trail King deltagerne en lang række fordele med store rabatter på forplejning og overnatning og gratis adgang til AQUA Akvarium & Dyrepark og så har vi jo indrettet værelser efter mountainbikeres behov,” fortæller Thomas Simonsen og henviser til de specielt indrettede cykelværelser.

Trail King køres med Singletracker og vejen går blandt andet forbi Nordskoven i Silkeborg

Deltag i konkurrencen, når du vil.
Trail King er en mountainbikeudfordring, der er muliggjort af mountainbike-app’en Singletracker. Den sikrer, at samtlige mountainbikeryttere i Danmark kan konkurrere mod hinanden, selvom de kører på vidt forskellige tidspunkter. Samtidig tager Singletracker tid på alle deltagerne og sørger for, at alle tiderne bliver samlet i en fælles resultatliste, hvor deltagerne ligger og konkurrerer mod hinanden året ud. Det giver fleksibilitet for deltagerne og samtidig giver det sporværter, som Vejsøhus Hotel og Konferencecenter, mulighed for at kredse ekstra om gæsterne efter en hård tur på mountainbikesporene. Morten Kamp Schubert der er direktør i Singletracker og medarrangør på Trail King, ser stort potentiale med konceptet:

”Trail King bliver en fantastisk oplevelse for deltagerne. Vi ved, at mange mountainbikere har lyst til nye, store udfordringer og oplevelser og det kan Trail King give dem. Fleksibiliteten er afgørende med dette koncept. Det er vigtigt for os, at deltagerne oplever nogle af de bedste og mest udfordrende spor i landet og de derefter kan se frem til afslapning og forkælelse på højt niveau hos nogle af de fem sporværter,” fortæller han.

Du kan læse meget mere om Trail King og købe billetter på www.trailking.dk eller via Singletracker app’en. De fire andre sporværter er Birkhede Camping i Skanderborg, Saltum Strand Camping i Slettestrand, Comwell Sport i Rebild Bakker og Niels Bugges Kro og Hotel i Viborg.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply