Trackerne på tur – Bjerge Skov

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”Række” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Bjerge Skov sporene – Masser af action lige syd for Horsens

Så kom Team Singletracker endelig en tur forbi de lækre spor i Bjerge Skov og det bliver helt sikkert ikke sidste gang. Bjerge skov ligger i et meget kuperet terræn syd for Horsens og er en smuk skov med gamle bøge og store graner og imponerende tujaer.

På denne smukke september formiddag hvor jeg var på vej retur til Aalborg blev sporet i Bjerge skov lige pludseligt meget fristende og bilen fandt nærmest selv frem til sporene (med lidt hjælp fra Singletracker™  🙂

Da jeg jo havde andet for denne dag besluttede jeg mig for bare til at tage en hurtig omgang på det blå spor og så skynde mig nord på igen. Men sådan gik det ikke helt, for da jeg kom tilbage til P pladsen var smilet så bredt og lysten til at køre mere så stor, at jeg var ”nød til” at køre en runde mere for at se nærmere på de røde og sorte sløjfer.

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Image” _builder_version=”3.0.51″ src=”https://blog.singletracker.dk/wp-content/uploads/2017/09/bjerre1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”center” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” title_text=”Friske gutter på tur. Baggies og knæbeskyttere er standard, men lycra folket er meget velkomment og får stor respekt for at komme rundt” use_border_color=”on” border_color=”#777777″ animation=”off” /][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Blå, rød eller sort med bonus!

Der er masser af liv på sporets rangliste

Der er etableret et super lækkert blåt spor med ca 75% singletrack og hvilket singletrack – fedt flow og fine tekniske detaljer med vellavede berms og en række små hop og drop der kan tilvælges hvis man har mod og lyst, det skulle nok få smilet frem også på de mere erfarne.

Sporet er generelt godt skiltet, men for en første gennemkørsel giver Singletracker kortet en god fornemmelse for at man er på rette kurs, og hvor langt man er nået rundt på sporet.

Der er lavet en række sorte og røde sløjfer som man kan tilvælge hvis man har mod på større tekniske og fysiske udfordringer. Der er her bl.a. lavet nogle meget lækre features med rockgardens og højere hop som kræver gennemsyn og overvejelse inden de kan køres med fuld skrue. Som altid: “Tænk før du triller!

Der er med andre ord mange god ting at fremhæve, men den sorte sløje med navnet “bonus runden” er virkelig en bonus på både op og nedkørslerne. Den kan du godt forvente at ville doble op på hvis der er mere krudt tilbage i benene.

Stor ros til de lokale sporbyggere for et fedt og underholdende spor!

—–

Find og kør sporene med Singletracker, husk at rate sporet og støt sporarbejdet med en donation, når du har haft en god oplevelse derude.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”Sektion” fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_map admin_label=”Fuldbredde Kort” _builder_version=”3.0.51″ address=”Bjerre Skovvej 4, 8700 Horsens, Denmark” zoom_level=”11″ address_lat=”55.805241″ address_lng=”9.901650000000018″ mouse_wheel=”on” mobile_dragging=”on”] [et_pb_map_pin title=”Sporets start” pin_address=”Bjerre Skovvej 4, 8700 Horsens, Denmark” pin_address_lat=”55.80384208708971″ pin_address_lng=”9.896671820068377″ /] [/et_pb_fullwidth_map][/et_pb_section]

Leave a Reply