Singletracker og MTB Skåne samarbejder

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

“MTB Skåne” er et nyt svensk projekt der har til formål at skabe og samle ikke mindre end 500 kilometer MTB spor af international kvalitet i den skånske region, der er kendt for smuk natur og vekslende terræn.  Det ambitiøse projekt er støttet fra officiel side af flere regionsfonde, og har allerede lagt spor til IMBA events med bl.a. Gary Hampton som hovedtaler.

Målet er at gøre Skåne til en seriøs MTB destination, og i den forbindelse er Singletracker valgt til at håndtere den digitale side af sagen. Vi glæder os meget til at skubbe på masser af MTB oplevelser på nye spændende spor tæt ved København.

Gennem Singletracker får MTB Skåne et stærkt værktøj til den praktiske håndtering af sporinformation, og de får også en direkte kommunikationskanal til lokale ryttere og gæster fra nær og fjern.

Stiftelsen Skånsk MTB Udvikling skriver i deres pressemeddelelse :

Singeltracker
Vi har nu kommit överens med bolaget bakom appen Singeltracker om att vi kommer vara administratörer för appen i Skåne. Detta ger oss inte bara ett bra verktyg att administrera och utveckla skånska leder och stigar utan även en väldigt bra plattform att kommunicera skånska stigar och leder på. En viktig bit med Singeltracker är att det inte får läggas upp leder och stigar om det inte finns nyttjanderättsavtal med markägaren.

Vi kommer under våren påbörja arbetet med att börja bygga upp databasen kring godkända och utmärkta leder i Skåne och hoppas kunna lansera dessa och appen till sommaren.

“Vi driver ett projekt som heter MTB Skåne som handlar om att få fram 500 km av ändamålsenliga, kvalitetssäkrade leder för stigcykling i Skåne med en internationell standard.”

 

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Image” _builder_version=”3.0.51″ src=”https://blog.singletracker.dk/wp-content/uploads/2018/03/22089065_774792422800543_1632359851184929774_n.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

MTB veteranerne Fredrick og Gustaf driver og koordinere indsatsen, ligesom initiativet trækker på områdets mange frivillige entusiaster og sporbyggere. Det er vigtigt for MTB Skåne at hele regionen mobiliseres og at græsrødderne peger arbejdet i den helt rigtige retning.

Mountainbikecyklister från andra länder ska i framtiden lockas till Skåne. Det är ett av målen för Region Skånes satsning på att utveckla skånska cykelleder. – Vårt mål är att vi ska vara en av Europas bästa cykelregioner, och där ska naturligtvis mountainbike ingå, säger Mätta Ivarsson (MP).”

 

Stik svensken et par likes på deres facebook side, og følg den videre udvikling af mammut-projektet på https://www.facebook.com/MTBSkane/
Der er knald på MTB i hele norden lige nu og vi kan næsten ikke få armene ned over at være valgt som primær digital partner både i dette projekt, i det danske OnTrail og i det norske Trysil Bike Arena.  Den Skandinaviske MTB model og vores forståelse for bæredygtig brug af naturen giver genlyd!
[/et_pb_text][et_pb_cta admin_label=”Call To Action” _builder_version=”3.0.51″ title=”Følg historien på Facebook” button_text=”Følg historien på Facebook” button_url=”https://www.facebook.com/MTBSkane/” url_new_window=”on” use_background_color=”on” background_layout=”dark” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_icon_placement=”right” button_letter_spacing_hover=”0″]

Hvis du vil se hvad andre siger om den nye status-funktion kan du også besøge denne post på facebook.

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply