Vi fejrer 2 år – du kan køre penge ind til sporarbejde

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Singletracker BOOST!
For 2 år siden oprettede vi det første spor i Singletracker, det var Hammer Bakker nord for Aalborg.
Siden er det gået stærkt og hundredevis af nye spor er kommet til, men fødselsdagen skal fejres på vores gamle hjemmebane… og I skal være med!

Vi sætter en BOOST pulje på op til 5000 kr på højkant til sporets fortsatte udvikling og vedligehold, max-puljen udløses når I tilsammen har kørt 500 ture på sporet med Singletracker startet på telefonen.

Begynder eller veteran, tyk, tynd, ung, gammel og lokal eller mtb-turist. Det er ligemeget, alle omgange tæller i regnskabet og vi er sikre på at det ikke kan tage mere end et par dage at sætte besøgsrekord på stedet. Men I får alligevel frem til d. 15 april til at køre de 500 omgange ind til fordel for sporet.
Kom afsted, TrailBuilders9000 har været i skovene i dag og siger god for at det nu igen kan holde til masser af glæde MTB gæster.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Del gerne på facebook og hiv vennerne med i skoven, hjælp nye ryttere og nye Singletracker brugere.

Singletracker er gratis at installere, nem og bruge og hver omgang DU kører giver penge til sporarbejdet i Hammer Bakker. Singletracker virker både til iPhone og til Android.

Du får din bonus mail med rabatkode til FusionSport senest et par dage efter din tur er registreret.

Du kan følge Singletracker på facebook her,  Hammer Bakker her og Aalborg Trailbuilders her:

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

 

Singletracker BONUS – med FusionSport
Hvis det ikke er nok at din omgang giver penge til sporet, så har vi også sammen med FusionSport arrangeret en bonus til dig selv. Kør en omgang så får du mail med rabatkode der giver dig 20% rabat på alle køb i FusionSports webshop. Værs’go.

FusionSport giver den så endda ekstra gas og donerer 10% af dit køb til Hammer Bakker sporet som en del af fødselsdagsfejringen. Det kan hurtigt løbe op til fordel for Hammer Bakker hvis du og resten af familien skal have nyt cykeltøj til sæsonen.

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Image” _builder_version=”3.0.51″ src=”https://blog.singletracker.dk/wp-content/uploads/2018/03/status-leadddd-1024x512aaqq.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Reglerne… og det med småt
Kør Kort, Lang, Original eller Familieruten og kør så mange gange du har tid og kræfter til i periode 30 marts til 15 april.

Start Singletracker inden du kører ud på sporet, følg sporet hele vejen rundt og stop Singletracker når du er sikkert i mål og kølet lidt ned. Så har du ydet både sved og kroner til fællesskabet, og været med til fejringen. TAK!

Vi checker alle omgange manuelt i denne periode så selv om du oplever udfald på GPS eller problemer med app’en undervejs så skal din indsats nok blive talt med så længe vi kan se at du har gjort et ærligt forsøg. Kontakt os gerne hvis du oplever problemer med Singletracker,  det er den eneste måde vi kan blive endnu bedre.

Vi tæller kørte omgange sammen med Aalborg Trailbuilders, melder ud når fejringen er slut og indbetaler donation. FusionSport inbetaler separat og uafhængigt 10% af alle køb i webshoppen lavet med kampagnekoden.
Der er ellers ikke noget med småt. God tur 🙂

[/et_pb_text][et_pb_cta admin_label=”Call To Action” _builder_version=”3.0.51″ title=”Kommenter denne historie på facebook” button_text=”Kommenter denne historie på facebook” button_url=”https://www.facebook.com/mtbsingletracker/photos/a.256118434733975.1073741828.244379979241154/592578971087918/?type=3″ url_new_window=”off” use_background_color=”on” use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#e09900″ background_color_gradient_end=”#edf000″ background_layout=”dark” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_icon_placement=”right” button_letter_spacing_hover=”0″]

Følg med i fejringen og giv din mening til kende. Hiv vennerne med og hjælp Hammer Bakker. Det sker også på Facebook, del gerne!

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply