Bliv mere sikker med Mountainbike United™

[ux_text font_size=”1″]

Køb TILT til Android og få 1 års gratis premium-medlemskab med i prisen til kun 699,- (spar 588,-)

Med Mountainbike United og TILT er du aldrig alene på sporet, heller ikke hvis uheldet er ude. Den lille sensor som sættes i forhjulet på din cykel, registrerer hvis du skulle risikere at vælte, eller du kan trykke på hjælp-knappen. Derefter sender den signaler til Mountainbike United appen omkring dit styrt, hvorefter appen giver dig 60 sekunder til at komme på benene igen. Hvis du er okay, kan du slå alarmen fra i appen.

Se video om hvordan det virker, ved at klikke her.

Men er det tilfældet at du bliver liggende, og dermed ikke kan melde tilbage til appen omkring din tilstand, vil appen reagere, og straks sende et signal ud til andre i nærheden der bruger Mountainbike United appen. De vil altså lynhurtigt få besked om, at du har brug for hjælp, og dermed vil du få hjælp hurtigere, end hvis appen først skulle sende en besked til din nærmeste pårørende, som derefter skal finde hjælp.

 

Dine nærmeste vil dog stadig få besked om dit uheld. Dette sker efter at appen har alarmeret andre i nærområdet om hjælp.

Desuden kan TILT også aktiveres manuelt i appen ved at trykke på ” TILKALD HJÆLP”.

Med TILT kan du føle dig tryg på sporet, samtidig med, at du kan være first responder for andre, der er styrtet og har brug for hjælp, hvilket i nogle tilfælde kan være med til at redde liv.

TILT koster 699 ,-

Ved køb af et TILT Android bundle får du et års Mountainbike United Premium medlemskab til 588,- med helt gratis.

Find tilbuddet her.

[/ux_text]

Leave a Reply