Vi er I fuld sync med Strava

[ux_text font_size=”1″]

Så er der integration begge veje mellem Mountainbike United og Strava

I har spurgt, vi har lyttet, og vores programmører har knoklet, så sveden løber ned af deres skrammede ankler, med at færdiggøre integration med Strava, Garmin og Wahoo!
 
Mountainbike United har i et stykke tid haft integration til Strava, men nu går synkroniseringen også den anden vej, så dine Strava-ture ryger direkte over på din Mountainbike United-profil. Så hvis du er én af dem, der helst vil beholde telefonen i lommen, kan dine ture nu blive synkroniseret fra din Garmin til Mountainbike United via Strava. På den måde kan du nappe segmenter og slå dine egne tider lige så tosset, du vil, samtidig med at du napper felter på danmarkskortet hos os i vores Ride The World-udfordring.
 
Samtidig får du alle dine ture med i nyhedsfeedet og bliver en aktiv del af vores mtb-community, hvor du kan lave meet ups med dine buddies, danne grupper, finde eventkalender, få adgang til trail adventures, finde guides over +200 officielle danske mtb-spor og meget andet. Husk også, at 20 % af dit Premium-abonnement hos os går til at støtte sporene og sporbyggerne i Danmark!

Men hvordan slår jeg så synkroniseringen til, spørger du nok? Jo, det er nemt. Hold øje i din Mountainbike United -app, hvor der kommer en pop-up hos alle, der også har Strava.

Med venlig hilsen

Mountainbike United -udviklingsteamet

PS: Vores flittige programmører arbejder videre med at færdiggøre muligheden for synkronisering direkte fra Garmin og Wahoo til Mountainbike United

– det glæder vi os så meget til at kunne breake snart!

[/ux_text]

Leave a Reply