Han kom, han så, han erobrede

Den 10/10 – 2022 blev Mikkel Gram-Hansen den første til at have besøgt alle officielle mountainbikespor i Danmark. Dermed blev han den første bruger til at erobre hele sit Ride the World Danmarkskort i Mountainbike United appen. Vi ønsker ham stort tillykke med den kæmpe bedrift, og byder ham velkommen i den eksklusive klub, med en personlig og nummereret hjelm fra MET, sponsoreret af Cycle Service Nordic.

Efter 4 år, 1.333 kilometer og 179 sporområder, kan han dermed kalde sig den ukronede konge af de danske mountainbike spor. Han brugte selvfølgelig mountainbike united appen til at planlægge og dokumentere hele rejsen. Læs mere om Mikkels eventyr i denne artikel i Politiken: https://politiken.dk/del/aaRPhOAA1B9w.

Du kan også læse denne artikel i MTBX.dk: https://mtbx.dk/ivrig-nordjysk-mountainbiker-har-som-den-foerste-koert-alle-officielle-mtb-spor-i-danmark.html.

Hvis du håber en dag at gøre Mikkel selskab i den eksklusive klub af ukronede konger, er Mountainbike United appen det helt rigtige værktøj. Her kan du se detaljer om alle officielle MTB spor i landet, og Ride the World funktionen gør det nemt at holde styr på dine fremskridt, og planlægge dine næste erobringer. Du kan altid se dit Ride the World kort på din profil i appen. For at erobre de forskellige områder, skal du blot trykke ”GO” når du kører sporene. Hvis du foretrækker at tracke dine ture med Strava, så husk at slå Strava synkronisering til i Mountainbike United appen. På den måde får du stadig registreret dine erobringer i Ride the World. Vi udlodder selvfølgelig en ”konge krone”, i form af en personlig, nummereret MET hjelm, til dem der lykkedes med at erobre hele danmarkskortet*. Skal du have nummer 2?

* Så længe lager haves. Hjelmene er sponsoreret af Cycle Service Nordic.

Leave a Reply