Mød Sebastian Byskov Jensen.

Manden du kan prøve at slå i Ride the E-World.

[ux_banner height=”500px” bg=”2565″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.31)”] [text_box width=”40″ width__sm=”60″ position_x=”90″ position_y=”50″]

På Fredag

d. 21.05.21 breaker vi Sebastians

“Ride the E-World” startsted.

Ikke Premium?
Sign up til Premium inde i app’en – det koster 49 kr. for 30 dage. Du kan når som helst udmelde dig.

[button text=”Download app’en” color=”white” style=”outline” link=”https://www.mtbutd.com”] [/text_box] [/ux_banner] [divider width=”0px”]

For mig er MTB mit frirum. Jeg har cyklet næste lige så lang tid, jeg kan huske. Hvis du er til tal, kan vi sige jeg har cyklet MTB / BMX siden jeg omkring 10 år gammel. I skrivende stund betyder det cirka 17 år.

Hvad der startede for sjov, blev ved med at være sjovt. Jeg fandt hurtigt ud af jeg havde et naturligt flair for at køre på cykel – timerne på vejen ude foran huset og i den lokale skov har nok spillet lidt ind.

Inden jeg nåede at se mig om, havde jeg købt en turkis VW Transporter fra start 90erne, en dårlig GPS og erhvervet et kørekort. I fem år kørte jeg fra løb til løb rundt i hele Europa med et længere visit til MTB mekkaet, Whistler i Canada. Med mere end 100 løb, fem Danmarksmesterskaber, top-placeringer i EU-løb og deltagelser i World Cups.

Hvordan gør man det du gør? Er et spørgsmål, jeg har fået mange gange. Da jeg havde fået det spørgsmål nok gange, besluttede jeg mig for at starte FLOW MTB i 2017.

Mit mål med FLOW MTB er at give dig som cykler for sjov, konkurrerer eller underviser i en klub redskaberne til at finde flow på mountainbike-sporet. Jeg går op i at min undervisning er personlig, differentieret, rammer dit niveau, og at du udvikler dig på en sikker måde.

Som du måske har læst, har jeg cyklet aktivt i en del år. Men det gør ikke nødvendigvis én til en god underviser. Udover jeg har en passion for at formidle har jeg også taget nogle MTB-specifikke uddannelser. Jeg er under uddannelse til at blive D-MTBing instruktør og er DGI-instruktør og uddannet ved Danmarks Cykel Union.

Jeg underviser alt fra førstegangs-MTBeren til landshold atleter. I FLOW MTB har jeg primært 1-1 kurser og mindre hold kurser for grupper af MTB-buddies. Jeg uddanner og udviklinger også instruktører i en række klubber med fokus på egenfærdigheder og formidling.

Leave a Reply