Vi introducerer Donationer

Mange mountainbikespor i Danmark varetages af frivillige sporgrupper. Disse grupper er afhængige af offentlige midler og donationer fra brugerne, for at kunne udbygge og vedligeholde sporene. Hvis du gerne vil have at dit yndlingsspor er lækkert og velplejet, er det dermed vigtigt at du støtter så meget du kan, når du kan.

For at understøtte sporten, sporene og sporgrupperne bedst muligt, introducere vi derfor Donationer i Mountainbike United appen. Donationer gør det nemt for dig som rytter at støtte dit lokale spor, eller et initiativ du synes fortjener det.

Der er to måder hvorpå du kan støtte sporene igennem Mountainbike United. Når du tracker din tur på et af de officielle spor i appen, som er tilmeldt donationsordningen, får du automatisk mulighed for at donere 1 krone pr. kilometer du har kørt, gennem en notifikation på din telefon. Donationer kræver også at du har MobilePay sat op på din telefon. Hvis du bruger Strava til at tracke dine ture, så husk at slå Strava synkronisering til i Mountainbike United. Dermed får du stadig mulighed for at donere på denne måde.

Du kan også støtte sporene direkte, med et beløb du selv vælger. På sporområdesiderne i appen, for de spor der er tilmeldt donationsordningen, vil der være en grå boks under sporområdebeskrivelsen, hvor du kan tilgå denne funktion. Gå til ”Trails”, find det spor du ønsker at støtte, åben sporområdesiden, og tryk ”Donér” i den grå boks. Herfra vil du få mulighed for at vælge det ønskede beløb, og gå direkte til MobilePay og overføre beløbet.

Din donation går direkte og ubeskåret til den tilknyttede sporgruppe. Hvis det spor du ønsker at støtte, ikke er tilmeldt donationsordningen, kan du kontakte den tilknyttede sporgruppe, og høre dem om muligheden for at de tilmelder sig ordningen hos Mountainbike United.

Leave a Reply