Aalborg Trail Adventure – Oplev de fedeste MTB spor i Nordens Paris!

gratis mtb tracking app singletracker

Oplev Aalborg på en helt ny måde! Trail Adventures i Singletracker er en ny måde, at skabe en større helhedsoplevelse for dig som MTB’er. Kør en unik rute og spis på nogle af de bedste steder i Aalborg, hvilket alt sammen er inkluderet i prisen – og der er endda mange penge at spare!

Glæd dig til at opleve Aalborg på en helt ny måde med Singletracker!

Vi har fra Singletracker nøje udvalgt de fedeste MTB spor i Aalborg og kædet dem sammen så du oplever steder i Aalborg du aldrig tænkte eksisterede! Denne rute er pakket ind i en nem digital guideløsning til dig. Når du køber billet til Aalborg Trail Adventure får du adgang til en unik rute igennem Aalborg og rundt på de fedeste MTB spor i omkring Aalborg. Du skal blot trykke start på din Singletracker App og følge den digitale vejviser på din telefon.

Ruten tager dig igennem flot natur, rundt på fede singletracks og forbi nogle af Aalborgs kulturelle perler og mindre kendte steder. Book den grusomme, onde eller gode og kør Aalborg Trail Adventure over én, to eller så mange dage du har lyst til.

Aalborg Trail Adventure – Book overnatning på et cykelvenligt hotel og spis lækker mad, der inkluderet i prisen!

Vi har i samarbejde med lokale hoteller og restauranter gjort det nemmere og billigere for dig som MTBer, at få nye mountainbike oplevelser.

Sammen med Kompas Hotel og Cabinn har vi, fra Singletracker, gjort det muligt for dig at spare penge på overnatning via rabatkoder. Begge hoteller er MTB-venlige hoteller med vask og cykelopbevaring. Der er desuden gode parkeringsfaciliteter ved hotellerne, der ligger i Aalborg Centrum.

Sammen med en af Aalborg bedste italienske restauranter, Azzurra og Aalborgs første rendyrkede Gastropub, Wildebeest, får du mad og drikke inkluderet i Aalborg Trail Adventure prisen! Du får en voucher du kan indløse på begge restauranter, når du har lyst.

Restaurant Azzurra giver også 10% på næste regning, hvis du ikke kan få nok af deres gode mad og service.

Dette er inklusiv i Aalborg Trail Adventure – Deltag for kun 479,- og spar op til 391.-

  • Rabatkoder til Kompas Hotel (12,5% rabat) og Hotel Cabinn (15% rabat)
  • Voucher til mad på en værdi af 129 kroner til restaurant Azzurra
  • Voucher til en gratis varm drik á 25 kroner på Azzurra
  • 10% på dit næste besøg på restaurant Azzurra
  • Voucher til mad på Wildebeest på en værdi af 170 kroner
  • En nem og digital vejvisning rundt på ruten lavet af Singletracker
  • Fed Finisher T-Shirt, når du har gennemført Aalborg Trail Challenge.

Kør Aalborg Trail Adventure på din måde!

Vælg mellem Den Grusomme, Onde eller Gode og kør Aalborg Trail Adventure i dit tempo.

Den Grusomme – et hårdt og underholdende endags MTB eventyr.

Tag hele Aalborg Adventure på en dag og hold et pitstop på restaurant Azzurra og slut af med en kold øl og burger på Wildebeest.

Denne tur er for dig der har gode ben og tør tage en udfordring op! Du skal nemlig køre Aalborgs bedste MTB spor, der strækker sig over 100km og næsten 1500hm inkl. transport mellem skovene. 

Vi anbefaler at turen starter ved Kulturhuset Nordkraft centralt i Aalborg. 

Aktiver dit adventure og hop på cyklen og kør mod først spor! Hammer Bakker skal takles først – Årets Epic Trail 2019 med fede features og lækkert singletrack. På vejen op til Hammer Bakker, kan du med fordel svinge ind forbi teknikbanen og få finpudset dine tekniske skills. 

Efter en tur rundt i Hammer Bakker går turen mod Azzurra, i ikoniske Nordkraft, for at tanke energidepoterne op. Nyd en af Aalborgs bedste pizzaer og nap en cola til i de autentiske lokale i det gamle kraft/varmeværk, der i dag er et omdrejningspunkt for kulturen i Aalborg. Brug voucheren på en gratis pizza/pasta eller salat og få en varm drik. Andre retter kan også bestilles, med en bytteværdi på 100 kroner.

Efter pitstoppet skal Aalborgs trekløver – Kongshøj, Poulstrup og Lundby Krat køres. Hop på sporet Nordkraft til Kongshøj og cykel langs vandløb og hyggelige huse gennem Østerådalen inden Kongshøj nås. Trekløveren køres som en runde hvor sværhedsgraden på sporene stiger indtil Lundby Krat, hvorefter sporene igen bliver lettere. En perfekt progression, når benene er begyndt at blive lidt trætte 😉 

Du starter med at køre halvdelen af Kongshøj sporet inden du svinger ind på transport sporet til MTB sporet i Poulstrup. Første halvdel køres inden du igen svinger fra, for at køre mod Lundby Krat hvor den mest teknisk udfordring venter – Det røde spor i Lundby Krat. Nu vendes cykel i hjemadgående retning og den sidste del af sporet i Poulstrup og Kongshøj.

Kør sporet Nordkraft til Kongshøj hjem igen og slut af på Wildebeest og brug din voucher på en god burger med tilhørende fries og dyppelse. Derudover serveres der også særdeles gode øl på gastropubben.

Den onde – To dages MTB eventyr!

Dag 1

På første dagen af Aalborg Adventure anbefaler vi, fra Singletracker, at man kører Epic Trail 2019 vinderen – Hammer Bakker. Kør ”The best trail to Hammer Bakker” og nyd et smukt stykke af Hærvejen gennem byen og langs Limfjorden op til det super fede og alsidige spor i Hammer Bakker. 

Giv teknikken et boost, sving ind på teknik banen i Vodskov, som ligger på vejen mod sporet, her kan leges og trænes på alle de tekniske elementer du møde på sporene de næste to dage.

Når turen er færdig, kan du nemt og bekvemt tjekke ind på enten Cabinn eller Kompas (Rabatkoder kan indløses ved booking online), der begge er hoteller, der favner mountainbikeren. Der er cykel opbevaring og vask, så din cykel kan stå sikkert og rent mens du sover. 

Når aftensmaden skal indtages, skal du blot vise din Voucher på restaurant Azzurra en af Aalborgs bedste italienske restauranter. Her kan du nyde mad og drikke i en af Aalborgs mest ikoniske bygninger, Nordkraft. Et gammelt kraft/varmeværk, der i dag er kultur hovedsæde i Aalborg. Brug voucheren på en gratis pizza/pasta eller salat og få en varm drik. Andre retter kan også bestilles, med en bytteværdi på 100 kroner.

Dag 1 er omkring 50 kilometer inkl. transport til og fra Hammer Bakker.

Dag 2 

Efter en god morgenmad på hotellet, skal Aalborgs MTB Trekløver – Kongshøj, Poulstrup og Lundby Krat køres. Her vil du opleve en stor diversitet i sporene, der varierer fra hurtigt rullende lækker flow trail til tekniske passager i naturlig skovbund. 

Hop på sporet Nordkraft til Kongshøj og cykel langs vandløb og hyggelige huse gennem Østerådalen inden singletracket Kongshøj nås. Trekløveren køres som en runde hvor sværhedsgraden på sporene stiger indtil Lundby Krat, hvorefter sporene igen bliver lettere. En perfekt progression, når benene er begyndt at blive lidt trætte 😉 

Du starter med at køre halvdelen af Kongshøj sporet inden du svinger ind på transport sporet til MTB sporet i Poulstrup, hvor også den første halvdel køres inden du igen svinger fra for at køre mod Lundby Krat hvor den mest teknisk udfordring venter – Det røde spor i Lundby Krat. Nu vendes cyklen i hjemadgående retning og den sidste del af sporet i Poulstrup og Kongshøj køres inden du/I er tilbage ved udgangspunktet ved Nordkraft og I kan nyde en velfortjent øl eller vand og måske indtage nogle af de forbrændte kalorier på Wildebeest.  

Dag 2 er omkring 50 kilometer inkl. transport mellem sporene.

Den gode – Tag dig god tid

Kan du ikke finde tid til at køre hele denne fede trail adventure på en dag eller to dage i streg? Så er den gode Trail Adventure måske noget for dig. Du kan nemlig ved at booke “Den Gode” og få adgang til Aalborg Trail Adventures unikke rute og voucher til alle spisestederne + finisher T-shirten. Du kan selv bestemme om du vil køre Aalborg Trail Adventure over tre dage, en uge eller et år – du kan altså helt selv bestemme.

Download din digitale MTB følgesvend, Singletracker HER.

Leave a Reply