Opdag MTB-Spor og kør de 10 mest Epic Trails – Kør Epic Trail Challenge 2020!

Epic Trail Awards 2020

Med mere end 228 officielle MTB-spor i Danmark, er der mange gode spor at vælge imellem. I 2019 afholdte vi fra Singletracker sammen med MTBX, en konkurrence om at finde de 10 bedste bruger bedømte MTB-spor i Danmark. 

Vil du prøve kræfter med de allerbedste MTB-spor i Danmark, skal du køre de 10 mest Epic Trails i Danmark. Her er der lagt op til fede spor og gode naturoplevelser. 

Epic Trail Challenge 2020  

Udfordre dig selv og dine MTB-buddies med en MTB-oplevelse rundt i Danmark. Kør Epic Trail Challenge 2020 og kom med i den eksklusive Hall of Fame, når du har gennemført de 10 mest Epic Trails i Danmark. Denne Challenge løber frem til MTB Festivalen i anden weekend i Maj, hvor vi kårer de nye Epic Trails til Epic Trail Awards 2020.  Fra 1. juni 2020 vil det være muligt at deltage i Epic Trail Challenge 2021 med måske en helt ny samling spor på listen.

Kør Epic Trail Challenge!

De 10 mest Epic Trails

I foråret 2019 satte vi en konkurrence op for at finde de 10 mest Epic Trails i Danmark. Det vigtigste for os var at kåre de bedste spor i Danmark på baggrund af brugernes bedømmelser. Målet var at skabe et godt og realistisk billede af de bedste spor i Danmark. ud af de 228 spor,  blev der udvalgt 20 spor.De blev kogt ned til 10 ved en afstemning blandt alle Singletrackers bruger. Listen over de 10 bedste brugerbedømte spor er: 

1.         Hammer Bakker

2.         Vester Skoven’s blå spor Silkeborg

3.         Djævlesporet

4.         Tisvilde Hegn – del 1.

5.         Undallslund – Blå

6.         Slettestrand rød

7.         Sir Lyngbjerg MTB spor

8.         Skovhuggeren – Komplet

9.         Ødalen – Rød, Viborg

10.   Danmarks Tag

Udover at alle sporene er rigtig sjove og skaber nogle fede naturoplevelser, så findes de bedste mountainbikespor i alle dele af Danmark. 

Ikke nok med at du og dine cykelbuddies kan stifte bekendtskab med nye spor, er Epic Trail Challenge også en mulighed for at se mere af Danmark.

Læs: Seks gode grunde til at tracke din tur med Singletracker 

Kom ud og prøv MTB-sporene! 

Epic Trail Challenge er en unik mulighed for at komme ud og se Danmark med din cykel. Tag dine cykel buddies med på tur eller lav god en solo-tur ud af udfordringen. Sporene udgør i alt 140 kilometer MTB-spor bygget af engagerede sporbyggere i den flotte danske natur. Med  de 140 kilometer og tilhørende mange højdemeter er det sikkert, at der kommer sved på panden. Men smil på læben er der garanti for. Husk du har indtil anden weekend i maj til at gennemfører Epic Trail Challenge 2020 og komme i årets Hall of Fame, det kan kun blive et godt forår!

MTB-spor for alle

Alle de 10 Epic Trails kan køres af de fleste knop-dæk-elskende ryttere*. Hvis ikke det røde spor passer til ens kundskaber på cyklen, kan der ofte til vælges en blå rute. Dermed kan du stadig få en god tur i skoven og lidt sved på panden. Kig efter markeringen i skoven eller se efter spor gradueringerne i Singletracker Appen, her vil der fremgå ved spornavnet, hvilken farve et spor har. 

*Danmarks Tag MTB-sporet er rødt og sort. 

Find MTB-sporene 

Singletracker er lavet som et atlas over MTB-spor. Derfor kan du finde alle officielle mountainbikespor i Singletracker. Når du har fundet dit valgte spor, kan du trykke på vejvisningsintegrationen i Appen. Dette er markeret med pile under et spor. Herfra bliver du vist ind i enten Google Maps eller Apples kort app. 

Læs: Aalborg Trail Adventure – oplev de fedeste spor i Nordens Paris!

Bedøm spor og skriv om din oplevelse 

Giv din mening til kende! Vi mountainbikere søger altid et fed spor og en god oplevelse så hjælp andre spor-kammerater med at finde den gode oplevelse. Når du har kørt en tur med Singletracker bedømmer du sporet. Du kan sågar også angive hvor gode eller dårlige forholdene på sporet har været via  ”Trail Conditions”- featuren. 

Find andre sjove spor i MTB Danmark 

Udover de 10 mest Epic Trails er der også 218 andre gode og sjove spor i Danmark. Brug Singletracker til at finde spor i dit område eller områder du skal besøge. Åben Singletracker er tjek danmarkskortet ud og find dit næste eventyr! 

Epic Trail Awards 2020 

I 2020 skal der igen findes 10 spor, der får titlen som Epic Trails! Dermed skal listen opdateres med anmeldelser fra de bedste MTB-spor i Danmark. Kåringen af Epic Trails 2020 bliver, ligesom sidste år, til MTB Festivalen i Søhøjlandet den anden weekend i Maj. Derforhar vi brug for din hjælp til at finde de mest 10 Epic Trails i Danmark. Ikke nok med at du selv får en god oplevelse ud af at besøge nye spor og anmelde dem, du støtter også sporbyggerne ved at anmelde sporerne. For hver anmeldelse giver du feedback og kan støtte sporbyggere  og give dem en mulighed for at vinde fede præmier, hvis de kommer med i betragtningen til Epic Trail Awards! Sidste år vandt 9000Trailbuilders fra Hammer Bakker en tur til Trysil Bike Arena med guidet tur af sporbyggerne! 

Læs om Trysil Bike Arena gennem MTBX´s briller.

Kom ud og kør på Mountainbike

Download Singletracker, søg MTB-spor og kom ud og skab dine egne eventyr – alene eller med dine MTB-buddies!  

Få overblikket over de 10 bedst bedømte spor i Danmark!


 

Leave a Reply